Sari la conținut
Prima pagină » Ghid de aplicare a stratului de bază

Ghid de aplicare a stratului de bază

  1. Începeți prin îndepărtarea oricărui lac de unghii sau a oricăror impurități de pe suprafața unghiei naturale folosind acetona pură 100% pe o bucată de material fără scame.
  2. Împingeți cuticulele și îndepărtați pielea moartă de pe unghie, suprafața să rămână curată.
  3. Frecați ușor unghia naturală cu o pilă de granulație 180 pentru a îndepărta luciul suprafeței.
  4. Pilează marginea liberă în forma dorită (mișcând într-o singură direcție pentru a evita orice daună).
  5. Îndepărtați praful folosind o perie de curățat.
  6. Ștergeți suprafața unghiei într-o mișcare inversă (spre cuticulă) cu acetona pură pentru a îndepărta orice praf/ulei în exces.
  7. Utilizați un degresant și un primer fără acid pentru a pregăti unghia (această etapă nu este esențială, dar pentru o aderență maximă, această etapă poate ajuta).
  8. Alegeți stratul de bază dorit din următoarele opțiuni:
  • Bază de cauciuc – recomandată pentru clienții cu unghii mai slabe, stratul de bază de cauciuc este perfect pentru a adăuga rezistență și pentru aplicarea unui gel colorat.
  • Bază 2 în 1 – aceasta este baza perfectă pentru a asigura o manichiură cu gel colorată de lungă durată, consistența acestui gel este mai subțire, dar va funcționa în tandem cu gelul colorat pentru a obține unghii de lungă durată.
  • Bază de cauciuc Tulip – recomandată pentru a fi utilizată ca strat de bază pentru culorile mai deschise, această bază nude va ajuta culorile mai deschise/pastele să devină mai opace. Va oferi și aceleași beneficii ca și baza noastră regulată de cauciuc.
  • Bază de cauciuc albă – recomandată pentru a fi utilizată ca strat de bază pentru culorile mai deschise, această bază albă va ajuta culorile mai deschise/pastele să devină mai opace. Va oferi și aceleași beneficii ca și baza noastră regulată de cauciuc.

  9. Aplicați un strat subțire din stratul de bază ales (de la cuticulă la marginea liberă), asigurându-vă că marginea liberă este complet acoperită.

  10. Tratați sub o lampă UV/LED timp de 60 de secunde într-o lampă de 48W (unele lămpi pot avea specificații diferite).

  11. Acum sunteți pregătit pentru următoarea etapă a aplicației.