Sari la conținut
Prima pagină » Politica de livrare

Politica de livrare

  1. Livrare, transferul riscului, titlu și utilizarea

1.1. Vă vom contacta cu o dată estimată de livrare, care va fi în termen de 10 zile după data Confirmării Expedierii. Ocazional, livrarea către dumneavoastră poate fi afectată de un Eveniment în Afara Controlului Nostru. Consultați clauza 14 (Evenimente în afara controlului nostru) din termeni și condiții pentru responsabilitățile noastre în astfel de situații.

1.2. Livrarea este considerată completă odată ce Bunurile au fost descărcate la adresa de livrare indicată în comanda dumneavoastră și Bunurile vor fi sub responsabilitatea dumneavoastră începând de la acel moment.

1.3. Dumneavoastră deveniți proprietarul Bunurilor odată ce am primit plata integrală, inclusiv a tuturor taxelor de livrare aplicabile. În cazul în care nu reușim să livrăm Bunurile, răspunderea noastră este limitată la costul obținerii Bunurilor de înlocuire, de o descriere și calitate similară, de pe cel mai ieftin piață disponibilă, mai puțin prețul Bunurilor. Cu toate acestea, nu vom fi răspunzători în măsura în care neîndeplinirea livrării a fost cauzată de un Eveniment în Afara Controlului Nostru sau pentru că nu ați furnizat instrucțiuni adecvate de livrare sau orice alte instrucțiuni relevante pentru furnizarea bunurilor.

1.4. Orice elemente lipsă sau Bunuri de înlocuire solicitate trebuie raportate la adresa contact@premiergel.ro în termen de 48 de ore de la primirea acestora.

1.5. Vom investiga circumstanțele raportării elementelor lipsă sau a Bunurilor de înlocuire și, la finalizarea investigației, vom furniza fie Bunuri de înlocuire, fie vom refuza înlocuirea, oferindu-vă raportul nostru concluziv.

1.6. Un “efect nedorit grav” (inclusiv alergie sau sensibilitate) (SUE) este unul în care utilizarea normală sau previzibilă a Bunurilor duce la incapacitate funcțională temporară sau permanentă, dizabilitate, spitalizare, anomalii congenitale sau un risc vital imediat sau deces.

1.7. Prin achiziționarea Bunurilor, recunoașteți că aveți o pregătire profesională și sunteți calificat să le utilizați.

1.8. Nu neasumăm nicio răspundere pentru utilizarea și aplicarea neprofesională care nu este conformă cu aceste Condiții.

1.9. Utilizarea Bunurilor trebuie să evite orice contact cu pielea.

1.10. Ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare, să utilizați extern numai, să aplicați pe placa unghiei și să întăriți sub lumină UV/LED.

1.11. În cazul apariției iritației dermatologice, a alergiei sau a unei infecții, ar trebui să opriți imediat utilizarea.

1.12. Bunurile nu ar trebui utilizate de copii.

1.13. Bunurile trebuie păstrate departe de lumina directă a soarelui și nu trebuie utilizate într-o cameră mică fără ventilație.

2. Livrare

2.1. Livrăm în România.

2.2. Veți fi responsabil de plata oricăror taxe de import și taxe vamale dacă comandați din afara UE. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare înainte de a plasa comanda.

3.3. Trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile țării în care urmează să fie livrate Bunurile. Nu vom fi răspunzători dacă încălcați astfel de legi.

3. Nu se efectuează livrări internaționale

3.1. Din păcate, nu efectuăm livrări către adrese din afara României.

4. Prețul bunurilor și costurile de livrare

4.1. Prețurile Bunurilor vor fi cele afișate pe site-ul nostru în momentul în care trimiteți comanda. Ne asigurăm că depunem toate eforturile rezonabile pentru a asigura corectitudinea prețurilor Bunurilor la momentul introducerii informațiilor relevante în sistem. Cu toate acestea, consultați clauza 4.5 pentru a afla ce se întâmplă în cazul în care descoperim o eroare în prețul Bunurilor comandate de dumneavoastră.

4.2. Prețurile pentru Bunurile noastre pot fi modificate în timp, dar modificările nu vor afecta nicio comandă pe care ați plasat-o deja.

4.3. Prețul Bunurilor include TVA (dacă este aplicabil) la rata curentă aplicabilă în România în prezent. Cu toate acestea, dacă rata TVA se schimbă între data comenzii și data livrării, vom ajusta TVA-ul pe care îl plătiți, cu excepția cazului în care ați plătit deja integral pentru Bunuri înainte ca schimbarea TVA-ului să intre în vigoare.

4.4. Prețul Bunurilor include costurile de livrare doar în România. Livrarea către locațiile non-teritoriale poate implica costuri suplimentare.

4.5. Vindem un număr mare de Bunuri prin intermediul site-ului nostru. Este posibil ca, în ciuda eforturilor noastre rezonabile, unele dintre Bunurile de pe site-ul nostru să aibă un preț incorect. Dacă descoperim o eroare în prețul Bunurilor pe care le-ați comandat, vă vom contacta pentru a vă informa despre această eroare și vă vom oferi opțiunea de a continua achiziționarea Bunurilor la prețul corect sau de a anula comanda dumneavoastră. Nu vom procesa comanda până când nu vom primi instrucțiunile dumneavoastră. Dacă nu putem să vă contactăm utilizând detaliile de contact furnizate în timpul procesului de comandă, vom considera comanda anulată și vă vom notifica în scris. Dacă în mod greșit acceptăm și procesăm comanda dumneavoastră în cazul în care o eroare de preț este evidentă și clară și ar fi putut fi recunoscută rezonabil de către dumneavoastră ca o eroare de preț, putem anula furnizarea Bunurilor și vă vom rambursa sumele pe care le-ați plătit.