Sari la conținut
Prima pagină » Politica de rambursare și returnare

Politica de rambursare și returnare

Returnare și rambursare

1.1. Puteți anula Contractul și primi o rambursare dacă ne notificați conform prevederilor din clauza 4.3 în termen de 24 de ore de la acceptarea comenzii dumneavoastră cu privire la decizia de a anula Contractul. Dacă doriți să anulați Contractul și să ne notificați după 24 de ore de la acceptarea comenzii dumneavoastră, vom folosi discreția noastră în privința modului în care vom trata solicitarea de anulare și dacă vă vom rambursa suma plătită.

1.2. Drepturile de anulare conform acestei clauze 1.1 se aplică la toate Bunurile noastre.

1.3. Pentru a anula Contractul, trebuie să ne trimiteți un e-mail la contact@premiegel.ro. Vă rugăm să includeți în e-mail detaliile comenzii dumneavoastră pentru a ne ajuta să o identificăm. Dacă ne trimiteți notificarea de anulare prin e-mail, anularea este efectivă începând cu data la care ne trimiteți e-mailul. De exemplu, ne-ați notificat în timp dacă ne trimiteți e-mailul înainte de miezul nopții în acea zi.

14. Dacă ne-ați returnat Bunurile conform acestei clauze 4, deoarece sunt defecte sau sunt descrise în mod incorect, vom rambursa suma plătită pentru Bunuri și vă vom rambursa pe cardul de credit, cardul de debit sau contul folosit de dumneavoastră pentru plată sau vă vom furniza Bunuri de înlocuire.

1.5. Dacă Bunurile v-au fost livrate și sunt defecte sau au fost deteriorate înainte să decideți să anulați Contractul, atunci trebuie să le returnați fără întârziere după ziua în care ne-ați informat că doriți să anulați Contractul. Le puteți trimite înapoi la noi: Adresa de expediere sau de returnare va fi furnizată pentru cazul unei colectări sau returnări la depozitul nostru. Vă vom oferi apoi o rambursare sau Bunuri de înlocuire.

Contactați-ne la contact@premiergel.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.