Sari la conținut
Prima pagină » Termeni și condiții

Termeni și condiții


 1. Despre noi
 2. Detalii despre companie. BINKS INVEST SRL (cod fiscal RO31952214) (noi), registrul comerțului J08/998/2013, este o companie înregistrată în Romănia. Compania este înregistrată ca și plătitoare de TVA. Operăm site-ul http://premiergel.ro ca și unic distribuitor a brandului Premier Gel.
 3. Contact. Pentru a contacta echipa noastră de servicii pentru clienți, trimiteți un e-mail la contact@premiergel.ro. Modalitatea de a ne aduce la cunoștință formală orice aspect în cadrul Contractului este prevăzută în clauza 15.2.
 1. Contractul nostru cu dumneavoastră
 2. Contractul nostru. Acești termeni și condiții (Termeni) se aplică comenzii făcute de dumneavoastră și furnizării bunurilor de către noi către dumneavoastră (Contract). Nu există alte termeni implicați prin comerț, obicei, practică sau curs de desfășurare.
 3. Acordul integral. Contractul reprezintă acordul integral între noi referitor la obiectul său. Recunoașteți că nu v-ați bazat pe nicio declarație, promisiune, reprezentare sau asigurare care nu este prevăzută în Contract.
 4. Limba. Acești Termeni și Contractul sunt încheiați numai în limba română sau engleză.
 5. Copia dumneavoastră. Ar trebui să imprimați o copie a acestor Termeni sau să le salvați pe computerul dumneavoastră pentru referințe viitoare.

2. Plasarea unei comenzi și acceptarea acesteia

2.1. Plasarea comenzii dumneavoastră. Vă rugăm să urmați indicațiile afișate pe ecran pentru a plasa o comandă. Fiecare comandă reprezintă o ofertă din partea dumneavoastră de a cumpăra bunurile specificate în comandă (Bunuri) în conformitate cu acești Termeni.

2.2. Corectarea erorilor de introducere. Procesul nostru de comandă vă permite să verificați și să corectați orice erori înainte de a trimite comanda către noi. Vă rugăm să verificați comanda cu atenție înainte de a o confirma. Sunteți responsabil de asigurarea că comanda dumneavoastră și orice specificație transmisă de dumneavoastră sunt complete și precise.

2.3. Confirmarea primirii comenzii dumneavoastră. După ce plasați o comandă, veți primi un e-mail de la noi confirmând primirea acesteia, însă vă rugăm să rețineți că acest lucru nu înseamnă că comanda dumneavoastră a fost acceptată. Acceptarea comenzii dumneavoastră va avea loc conform descrierii din clauza 2.4.

2.4. Acceptarea comenzii dumneavoastră. Vom confirma acceptarea comenzii dumneavoastră prin trimiterea unui e-mail care confirmă primirea comenzii și că aceasta este în desfășurare. În același timp, vi se va comunica și un termen de execuție. Vom trimite un alt e-mail care confirmă expedierea Bunurilor (Confirmare de expediere). Contractul dintre dumneavoastră și noi va fi încheiat doar atunci când vă trimitem Confirmarea de expediere.

2.5. Dacă nu putem accepta comanda dumneavoastră. Dacă nu putem furniza Bunurile din orice motiv, vă vom informa în acest sens prin e-mail și nu vom procesa comanda dumneavoastră. Dacă ați plătit deja pentru Bunuri, vă vom rambursa suma integrală, inclusiv orice costuri de livrare percepute, în cel mai scurt timp posibil.

 1. Bunurile noastre

3.1. Imaginile Bunurilor de pe site-ul nostru sunt realizate în China și au doar scop ilustrativ. Culorile personalizate sunt disponibile la cerere prin e-mail înainte de a conveni și plasa comanda online. Cu toate acestea, chiar dacă am depus toate eforturile pentru a afișa culorile în mod exact, nu putem garanta că afișajul computerului dumneavoastră reflectă în mod exact culoarea Bunurilor. Culoarea Bunurilor dumneavoastră poate varia ușor față de imaginile prezentate.

3.2. Bunurile sunt testate în privința siguranței produsului de toxicologi din Marea Britanie și Uniunea Europeană.

3.3. Cu toate că am depus toate eforturile pentru a fi cât mai exacti posibil, toate greutățile, capacitățile, dimensiunile și măsurătorile indicate pe site-ul nostru au o toleranță de 2%.

3.4. Ambalajul Bunurilor dumneavoastră poate varia față de cel prezentat în imaginile de pe site-ul nostru.

3.5. Ne rezervăm dreptul de a modifica specificațiile Bunurilor, dacă este necesar, conform cerințelor legale sau reglementare aplicabile.

 1. Returnare și rambursare

4.1. Puteți anula Contractul și primi o rambursare dacă ne notificați conform prevederilor din clauza 4.3 în termen de 24 de ore de la acceptarea comenzii dumneavoastră cu privire la decizia de a anula Contractul. Dacă doriți să anulați Contractul și să ne notificați după 24 de ore de la acceptarea comenzii dumneavoastră, vom folosi discreția noastră în privința modului în care vom trata solicitarea de anulare și dacă vă vom rambursa suma plătită.

4.2. Drepturile de anulare conform acestei clauze 4.1 se aplică la toate Bunurile noastre.

4.3. Pentru a anula Contractul, trebuie să ne trimiteți un e-mail la contact@premiegel.ro. Vă rugăm să includeți în e-mail detaliile comenzii dumneavoastră pentru a ne ajuta să o identificăm. Dacă ne trimiteți notificarea de anulare prin e-mail, anularea este efectivă începând cu data la care ne trimiteți e-mailul. De exemplu, ne-ați notificat în timp dacă ne trimiteți e-mailul înainte de miezul nopții în acea zi.

4.4. Dacă ne-ați returnat Bunurile conform acestei clauze 4, deoarece sunt defecte sau sunt descrise în mod incorect, vom rambursa suma plătită pentru Bunuri și vă vom rambursa pe cardul de credit, cardul de debit sau contul folosit de dumneavoastră pentru plată sau vă vom furniza Bunuri de înlocuire.

4.5. Dacă Bunurile v-au fost livrate și sunt defecte sau au fost deteriorate înainte să decideți să anulați Contractul, atunci trebuie să le returnați fără întârziere după ziua în care ne-ați informat că doriți să anulați Contractul. Le puteți trimite înapoi la noi: Adresa de expediere sau de returnare va fi furnizată pentru cazul unei colectări sau returnări la depozitul nostru. Vă vom oferi apoi o rambursare sau Bunuri de înlocuire.

 1. Livrare și utilizarea

5.1. Vă vom contacta cu o dată estimată de livrare, care va fi în termen de 10 zile după data Confirmării Expedierii. Ocazional, livrarea către dumneavoastră poate fi afectată de un Eveniment în Afara Controlului Nostru. Consultați clauza 14 (Evenimente în afara controlului nostru) pentru responsabilitățile noastre în astfel de situații.

5.2. Livrarea este considerată completă odată ce Bunurile au fost descărcate la adresa de livrare indicată în comanda dumneavoastră și Bunurile vor fi sub responsabilitatea dumneavoastră începând de la acel moment.

5.3. Dumneavoastră deveniți proprietarul Bunurilor odată ce am primit plata integrală, inclusiv a tuturor taxelor de livrare aplicabile. În cazul în care nu reușim să livrăm Bunurile, răspunderea noastră este limitată la costul obținerii Bunurilor de înlocuire, de o descriere și calitate similară, de pe cel mai ieftin piață disponibilă, mai puțin prețul Bunurilor. Cu toate acestea, nu vom fi răspunzători în măsura în care neîndeplinirea livrării a fost cauzată de un Eveniment în Afara Controlului Nostru sau pentru că nu ați furnizat instrucțiuni adecvate de livrare sau orice alte instrucțiuni relevante pentru furnizarea bunurilor.

5.4. Orice elemente lipsă sau Bunuri de înlocuire solicitate trebuie raportate la adresa contact@premiergel.ro în termen de 48 de ore de la primirea acestora.

5.5. Vom investiga circumstanțele raportării elementelor lipsă sau a Bunurilor de înlocuire și, la finalizarea investigației, vom furniza fie Bunuri de înlocuire, fie vom refuza înlocuirea, oferindu-vă raportul nostru concluziv.

5.6. Un “efect nedorit grav” (inclusiv alergie sau sensibilitate) (SUE) este unul în care utilizarea normală sau previzibilă a Bunurilor duce la incapacitate funcțională temporară sau permanentă, dizabilitate, spitalizare, anomalii congenitale sau un risc vital imediat sau deces.

5.7. Prin achiziționarea Bunurilor, recunoașteți că aveți o pregătire profesională și sunteți calificat să le utilizați.

5.8. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru utilizarea și aplicarea neprofesională care nu este conformă cu aceste Condiții.

5.9. Utilizarea Bunurilor trebuie să evite orice contact cu pielea.

5.10. Ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare, să utilizați extern numai, să aplicați pe placa unghiei și să întăriți sub lumină UV/LED.

5.11. În cazul apariției iritației dermatologice, a alergiei sau a unei infecții, ar trebui să opriți imediat utilizarea.

5.12. Bunurile nu ar trebui utilizate de copii.

5.13. Bunurile trebuie păstrate departe de lumina directă a soarelui și nu trebuie utilizate într-o cameră mică fără ventilație.

 1. Livrare

6.1. Livrăm în România.

6.2. Veți fi responsabil de plata oricăror taxe de import și taxe vamale dacă comandați din afara UE. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare înainte de a plasa comanda.

6.3. Trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile țării în care urmează să fie livrate Bunurile. Nu vom fi răspunzători dacă încălcați astfel de legi.

 1. Nu se efectuează livrări internaționale

7.1. Din păcate, nu efectuăm livrări către adrese din afara României.

 1. Prețul bunurilor și costurile de livrare

8.1. Prețurile Bunurilor vor fi cele afișate pe site-ul nostru în momentul în care trimiteți comanda. Ne asigurăm că depunem toate eforturile rezonabile pentru a asigura corectitudinea prețurilor Bunurilor la momentul introducerii informațiilor relevante în sistem. Cu toate acestea, consultați clauza 8.5 pentru a afla ce se întâmplă în cazul în care descoperim o eroare în prețul Bunurilor comandate de dumneavoastră.

8.2. Prețurile pentru Bunurile noastre pot fi modificate în timp, dar modificările nu vor afecta nicio comandă pe care ați plasat-o deja.

8.3. Prețul Bunurilor include TVA (dacă este aplicabil) la rata curentă aplicabilă în România în prezent. Cu toate acestea, dacă rata TVA se schimbă între data comenzii și data livrării, vom ajusta TVA-ul pe care îl plătiți, cu excepția cazului în care ați plătit deja integral pentru Bunuri înainte ca schimbarea TVA-ului să intre în vigoare.

8.4. Prețul Bunurilor include costurile de livrare doar în România. Livrarea către locațiile non-teritoriale poate implica costuri suplimentare.

8.5. Vindem un număr mare de Bunuri prin intermediul site-ului nostru. Este posibil ca, în ciuda eforturilor noastre rezonabile, unele dintre Bunurile de pe site-ul nostru să aibă un preț incorect. Dacă descoperim o eroare în prețul Bunurilor pe care le-ați comandat, vă vom contacta pentru a vă informa despre această eroare și vă vom oferi opțiunea de a continua achiziționarea Bunurilor la prețul corect sau de a anula comanda dumneavoastră. Nu vom procesa comanda până când nu vom primi instrucțiunile dumneavoastră. Dacă nu putem să vă contactăm utilizând detaliile de contact furnizate în timpul procesului de comandă, vom considera comanda anulată și vă vom notifica în scris. Dacă în mod greșit acceptăm și procesăm comanda dumneavoastră în cazul în care o eroare de preț este evidentă și clară și ar fi putut fi recunoscută rezonabil de către dumneavoastră ca o eroare de preț, putem anula furnizarea Bunurilor și vă vom rambursa sumele pe care le-ați plătit.

 1. Cum să plătiți

9.1. Puteți plăti numai pentru Bunuri folosind un card de debit sau un card de credit prin BTiPay pe site, la livrare prin Cargus sau la ridicarea comezi din Cargus Locker. Acceptăm următoarele carduri: Visa, Mastercard și American Express.

9.2. Plata pentru Bunuri și toate taxele de livrare aplicabile se face în avans. Vom debita cardul dvs. de debit sau cardul de credit în momentul plasării comenzii.

 1. Garanții

10.1. În ceea ce privește problemele legate de “termenul de valabilitate”, consultați data de expirare a produsului și simbolul perioadei de utilizare după deschidere.

10.2. Oferim o garanție de 30 de zile începând cu data în care vă trimitem o Confirmare de livrare, conform căreia vă vom oferi asistență completă și vom folosi discreția noastră în scopul de a vă asigura satisfacția în ceea ce privește Bunurile/tranzacțiile cu noi.

 1. Garanția noastră pentru bunuri

11.1. Bunurile sunt destinate utilizării doar în Regatul Unit. Nu garantăm că Bunurile sunt conforme cu legile, reglementările sau standardele din afara Regatului Unit.

11.2. Oferim o garanție conform căreia, la livrare, Bunurile vor:

(a) să corespundă descrierii lor, cu excepția a ceea ce este prevăzut în clauza 3;

(b) să fie de o calitate satisfăcătoare.

11.3. Cu excepția clauzei 11.4, dacă:

(a) ne notificați în scris într-un termen rezonabil de la descoperirea faptului că unele sau toate Bunurile nu sunt conforme cu garanția prevăzută în clauza 11.2;

(b) vi se oferă oportunitatea rezonabilă de a examina Bunurile; și

(c) dacă vă solicităm acest lucru, returnați Bunurile la propriul dvs. cost, la cererea noastră, vom repara sau înlocui Bunurile defecte, sau vom rambursa în întregime prețul Bunurilor defecte.

11.4. Nu vom fi răspunzători pentru încălcarea garanției prevăzute în clauza 11.2 în următoarele cazuri:

(a) continuați să utilizați Bunurile după ce ne-ați notificat conform clauzei 11.3;

(b) defectul apare ca rezultat al urmării unui desen, proiect sau specificații furnizate de către dvs.;

(c) modificați sau reparați Bunurile fără consimțământul nostru scris;

(d) defectul apare ca rezultat al uzurii normale, deteriorării intenționate, neglijenței sau condițiilor anormale de depozitare sau utilizare; sau

(e) Bunurile diferă de descrierea sau specificațiile lor ca rezultat al modificărilor efectuate pentru a ne asigura că sunt conforme cu cerințele legale sau reglementările aplicabile.

11.5. Răspundem doar în măsura prevăzută în această clauză 11 pentru neconformitatea Bunurilor cu garanția prevăzută în clauza 11.2.

11.6. Aceste Termeni se aplică și oricăror Bunuri reparate sau înlocuite furnizate de noi către dvs.

 1. Răspunderea noastră: atenția dvs. este atrasă în mod special asupra acestei clauze

12.1. Referințele la răspundere în această clauză 12 includ orice tip de răspundere care rezultă în temeiul sau în legătură cu Contractul, inclusiv, dar fără a se limita la răspunderea contractuală, răspunderea delictuală (inclusiv neglijența), reprezentarea falsă, restituirea sau alte cazuri similare.

12.2. Furnizăm Bunurile numai pentru utilizarea internă a afacerii dvs., iar dvs. sunteți de acord să nu utilizați Bunurile în scopuri de revânzare.

12.3. Nimic în acești Termeni nu limitează sau exclude răspunderea noastră pentru:

(a) decesul sau vătămarea corporală cauzată de neglijența noastră;
(b) fraudă sau reprezentare falsă frauduloasă;
(c) încălcarea termenilor implicați de secțiunea 12 din Legea privind vânzarea bunurilor din 1979 (titlu și posesie liniștită); sau
(d) orice altă răspundere care nu poate fi limitată sau exclusă în conformitate cu legea.

12.4. Cu excepția clauzei 12.3, în niciun caz nu vom fi răspunzători în fața dvs. pentru:

(a) orice pierdere de profit, vânzări, afaceri sau venituri; sau
(b) pierderea sau corupția datelor, informațiilor sau software-ului; sau
(c) pierderea oportunităților de afaceri; sau
(d) pierderea economiilor anticipate; sau
(e) pierderea reputației favorabile; sau
(f) orice pierdere indirectă sau consecințială.

12.5. Cu excepția clauzei 12.3, răspunderea noastră totală față de dvs. pentru toate pierderile rezultate în temeiul sau în legătură cu Contractul nu va depăși în niciun caz prețul Bunurilor.

12.6. Cu excepția cazurilor expres menționate în acești Termeni, nu furnizăm nicio reprezentare, garanție sau angajament în legătură cu Bunurile. Orice reprezentare, condiție sau garanție care ar putea fi implicată sau inclusă în acești Termeni în temeiul legii, dreptului comun sau în alt mod este exclusă în cea mai mare măsură permisă de lege. În special, nu ne asumăm responsabilitatea de a asigura că Bunurile sunt potrivite pentru scopurile dvs.

 1. Încheierea contractului

13.1. Fără a limita alte drepturi ale noastre, putem suspenda furnizarea sau livrarea Bunurilor către dvs. sau putem rezilia Contractul cu efect imediat prin notificare în scris către dvs., în următoarele cazuri:

(a) încălcați în mod semnificativ oricare dintre termenii Contractului și (dacă o astfel de încălcare poate fi remediată) nu remediați acea încălcare în termen de 2 zile de la primirea unei notificări scrise în acest sens;

(b) nu plătiți nicio sumă datorată în temeiul Contractului la data scadenței plății;

(c) întreprindeți o măsură sau o acțiune în legătură cu intrarea dvs. în administrare, lichidare provizorie sau orice compunere sau aranjament cu creditorii dvs. (cu excepția unei restructurări solvabile), fiți în procedură de lichidare (fie voluntară, fie prin ordin judecătoresc, cu excepția unei restructurări solvabile), aveți un administrator numit asupra activelor dvs. sau încetați activitatea;

(d) suspendați, amenințați cu suspendarea, încetați sau amenințați cu încetarea desfășurării întregii sau a unei părți semnificative a afacerii dvs.; sau

(e) situația dvs. financiară se deteriorează într-o măsură în care, în opinia noastră, capacitatea dvs. de a îndeplini adecvat obligațiile dvs. în temeiul Contractului este pusă în pericol.

13.2. Încheierea Contractului nu afectează drepturile și remedierile dvs. sau ale noastre care au acumulat până la încheiere.

13.3. Orice prevedere a Contractului care expres sau implicit este destinată să intre în vigoare sau să continue să fie în vigoare după încheiere va rămâne în vigoare în întregime.

 1. Evenimente care scapă de controlul nostru

14.1. Nu vom fi răspunzători pentru nicio neexecutare sau întârziere în executarea oricărei obligații din Contract care este cauzată de orice act sau eveniment în afara controlului nostru rezonabil (Eveniment în afara Controlului Nostru).

14.2. În cazul în care are loc un Eveniment în afara Controlului Nostru care afectează executarea obligațiilor noastre în temeiul Contractului:

(a) vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă notifica;

(b) obligațiile noastre în temeiul Contractului vor fi suspendate, iar termenul pentru executarea obligațiilor noastre va fi prelungit pe durata Evenimentului în afara Controlului Nostru. În cazul în care Evenimentul în afara Controlului Nostru afectează livrarea Bunurilor către dvs., vom stabili o nouă dată de livrare cu dvs. după ce Evenimentul în afara Controlului Nostru s-a încheiat.

14.3. Puteți anula Contractul afectat de un Eveniment în afara Controlului Nostru [care a continuat mai mult de [30] de zile]. Pentru a anula, vă rugăm să ne contactați. În cazul în care optați pentru anulare, va trebui să returnați (în sarcina noastră) orice Bunuri relevante pe care le-ați primit deja, iar noi vă vom returna prețul plătit, inclusiv orice taxe de livrare.

 1. Comunicarea între noi

15.1. Atunci când ne referim la “în scris” în aceste Termeni și Condiții, aceasta include și e-mailul.

15.2. Orice notificare sau altă comunicare transmisă de una dintre părți celeilalte părți în temeiul sau în legătură cu Contractul trebuie să fie făcută prin e-mail.

15.3. O notificare sau altă comunicare se consideră primită prin e-mail la ora 9:00 a.m. în ziua lucrătoare următoare transmisiei.

15.4. În vederea dovedirii serviciului oricărei notificări, va fi suficient să se dovedească că un astfel de e-mail a fost trimis la adresa de e-mail specificată a destinatarului.

15.5. Prevederile acestei clauze nu se aplică serviciului oricăror acțiuni judiciare sau a altor documente în orice acțiune legală.

 1. Generalități

16.1. Cesiunea și transferul.

(a) Noi putem atribui sau transfera drepturile și obligațiile noastre în temeiul Contractului către o altă entitate, dar vă vom notifica întotdeauna prin publicare pe această pagină web în cazul în care acest lucru se întâmplă.

(b) Puteți atribui sau transfera drepturile sau obligațiile dvs. în temeiul Contractului către o altă persoană doar dacă suntem de acord în scris.

16.2. Modificarea. Orice modificare a Contractului are efect doar dacă este în scris și semnată de dvs. și de noi (sau de reprezentanții noștri autorizați).

16.3. Renunțarea. Dacă nu insistăm ca dvs. să îndepliniți oricare dintre obligațiile dvs. în temeiul Contractului, sau dacă nu exercităm drepturile sau remedierile noastre împotriva dvs., sau dacă întârziem să o facem, acest lucru nu înseamnă că am renunțat la drepturile sau remedierile noastre împotriva dvs. sau că nu trebuie să vă conformați acestor obligații. Dacă renunțăm la orice drepturi sau remedii, o vom face numai în scris, iar acest lucru nu înseamnă că vom renunța automat la orice drept sau remediu legat de orice nerespectare ulterioară din partea dvs.

16.4. Divizibilitatea. Fiecare paragraf al acestor Termeni și Condiții are efect separat. Dacă un tribunal sau o autoritate competentă decide că unul dintre acestea este ilegal sau inaplicabil, celelalte paragrafe vor rămâne în vigoare în întregime.

16.5. Drepturile terților. Contractul este încheiat între dvs. și noi. Nicio altă persoană nu are dreptul să aplice nicio prevedere a acestuia.